ClickCruiser – תכנון ועיצוב משרד

הייטק / 90 מ"ר / תל אביב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest

היזמים חשבו שמשרד חשוב שיהיה מגניב ושיהיה כיף לעבוד בו. אבל מסתבר שכדי שאפשר יהיה לעבוד בו צריך גם תקשורת, טלויזיות, מצלמות, תאורה, חשמל ויותר מזה. השיפוץ היה מינימלי שבירת קיר המטבח לפתיחת השטח הציבורי ופרקט חדש. הכנסנו תאורה חדשה ומגניבה, ציור גרפיטי על הקיר שנעשה על ידי הצייר אלי קוק, וריהוט. הדלתות נצבעו כל אחת בצבע שונה: אדום, שחור, פטרול ולבן. צבע וריהוט יכולים לעשות הרבה, עכשיו זה גם פונקציונלי וגם מגניב.

בנוסף התאמנו 2 חדרים ל-5 מתכנתים. התוצאה גם מגניבה וגם פונקציונלית

ללובי הכניסה, בחרנו פינת ישיבה. לא היה צורך במזכירה ופינת הישיבה גם נותנת לעובדים עוד מקום מופרד וגם מקבלת את פני האורחים הנכנסים.

על הקיר גרפיטי.

פינת המשחקים ושולחן האוכל בסמיכות למטבח. כמו גם הבר והספרים.

פינת המשחקים ושולחן האוכל בסמיכות למטבח. כמו גם הבר והספרים.

המטבחון שהפך פונקציונלי, ממולו פינת הדפסה ולידו שולחן הבר.

פינת המשחקים ושולחן האוכל בסמיכות למטבח. כמו גם הבר והספרים.

פינת המשחקים ושולחן האוכל בסמיכות למטבח. כמו גם הבר והספרים.

חדר הישיבות משקיף על נוף תל אביבי ועל הגרפיטי בשטח הציבורי.

קונספט עיצובי עזר לנו למצוא את השפה הנכונה. בחירת הצבע הטורכיז עמוק היתה דרמטית ומיוחדת.

clickcruiser6-1-p
עיצוב הבר בחלל הציבורי שבמשרד
autosave_clickcruiser1
הדמיה של הלובי
autosave_clickcruiser
הדמיה של הלובי

אם גם אתם מתעניינים במעבר למשרד חדש או חידוש הקיים

 

נשמח לדבר איתכם





לקבלת המדריך עיצובים שמשפרים ביצועים והרשמה לרשימת הדיוור